Høy kompetanse og kompetanseutvikling er viktig for oss i BAR Consult. Vi fokuserer på å være dyktige både når det gjelder løsning og teknikk, da det er viktig for å få et godt sluttresultat. En god teknisk løsning hjelper ikke hvis systemet ikke løser den oppgaven det skal, og omvendt. Vi kan både analysere og spesifisere frem gode løsninger for kunden, samtidig som vi er erfarne programmerere som vet hvordan vi skal løse de tekniske utfordringer som måtte dukke opp.

Denne kombinasjonen, sammen med at mye av vår erfaring kommer fra kompliserte prosjekter hos store kunder, gjør at vi er konkurransedyktige. Vår kjernekompetanse omhandler de fleste typer utvikling av e-handel og internettløsninger, generell programmering på ny teknologi, prosjektstyring, ledelse og databaseadministrasjon.
BAR Consult er et spisskompetent IT-selskap som konsentrerer sin virksomhet omkring IBM Lotus, BlackBerry,VMware og Microsoft. Forretningsområdene er konsulentvirksomhet, tilpasning, implementering og løsnings salg.
Velkommen til BAR Consult AS
BlackBerry® Torch™ 9800
BlackBerry® Torch™ 9800 gir deg en helt ny opplevelse med en interaktiv berøringsskjerm og et fullstendig QWERTY tastatur
 
BAR Consult Mail hosting
BAR Consult hosted mail gir deg tilgang til din e-post, kalender og kontakter uavhengig om du er på kontoret eller på farten.
 
Yara Velger BAR Consult
Yara har ingått en 5 års avtale på drift og support av BlackBerry tjenester
 
Om BAR Consult    Nyheter    Tjenester    Produkter    Tips & Triks    Kontakt oss