blank blank
Hvem er BAR Consult
BAR Consult AS er et konsulentselskap med mange års erfaring innen Lotus Notes/Domino, både innen systemadministrasjon, arkitektur, rådgivning, og applikasjonsutvikling. Gjennom mange år i konsulentbransjen har BAR Consult AS opparbeidet seg en bred og dyp kompetanse innen et stort fagområde, noe som gjenspeiler BAR Consult's teknologi-områder.

BAR Consult AS leverer konsulenttjenester til bedrifter og har spesialisert seg innen rådgivning, arkitektur og applikasjonsutvikling. BAR Consult AS baserer sine tjenester og løsninger i hovedsak på teknologi fra IBM/Lotus og BlackBerry men har også erfaring og spesialområder innen teknologi fra Microsoft og VmWare.


BAR Consult AS garanterer god kvalitet på tjenester som leveres og utvikles, basert på mange års erfaring og toppsertifiseringer innen alle de områder vi leverer teknolgi og løsninger. Vi har stor erfaring pga vår store kontaktflate og har erfaring med de fleste typer av applikasjoner og driftsinstallasjoner. BAR Consult AS skaper en personlig relasjon mellom konsulenten og ditt firma, som utnyttes til en felles synergi.

Lotus logowebsphere logotivoli logo

BB logo med

 


Copyright © 2005 - 2009 BAR Consult AS      |      Rundtjernveien 6, 0672 Oslo - Tlf. 92 49 45 55


Om BAR Consult    Nyheter    Tjenester    Produkter    Tips & Triks    Kontakt oss