blank blank
BAR Consult tester BlackBerry® Storm™ 9530
Som de første norske har vi nå fått prøve BlackBerry® Storm™ 9530

BlackBerry® Storm™ 9530 er produsentens første mobil med trykkskjerm. Akkurat som iPhone så dekker skjermen nesten hele fremsiden av telefonen og har en oppløsning på 480 x 360.

Når vi prøvde Storm på BlackBerry Developers Conference merket vi at den var lett å bruke for de som er BAR Consult tester Stormvant til BlackBerrys menysystem fra før. Ikonene var omtrent de samme som på BlackBerry Bold som allerede er sluppet i enkelte markeder.

Ved å snu på telefonen så tilpasses skjermen automatisk på under ett sekund, både rett opp, til høyre og til venstre (men ikke opp ned)

Når man skriver på "tastaturet" som tegnes på skjermen så viser en lysende halo-effekt hvor fingeren er, men tastetrykket registreres ikke før man trykker selve skjermen noen tiendels millimeter ned. Dette gjør det lett å trykke rett og man er aldri i tvil om man faktisk har trykket eller ikke.

Alle funksjoner som man forventer i en BlackBerry er selvsagt fortsatt til stede selv om telefonen har en mye høyere cool-faktor enn de mer trauste løsningene vi er vant til fra BlackBerry. Den kan kobles direkte til bedriftens BlackBerry server og brukes like sikkert og enkelt som vi er vant til.

Nye bibliotek som lar utviklere utnytte alle de nye funksjonene er allerede klare og vi venter at det vil komme mange nye applikasjoner som tar i bruk både mulitmedia og bevegelsessensorene i BlackBerry® Storm™ til både nytte og underholdning.

 


Copyright © 2005 - 2009 BAR Consult AS      |      Rundtjernveien 6, 0672 Oslo - Tlf. 92 49 45 55


Om BAR Consult    Nyheter    Tjenester    Produkter    Tips & Triks    Kontakt oss