blank blank
HarLotus et så utrolig gammeldags utseende ?
Lotus Notes har et så utrolig gammeldags brukergrensesnitt. Og den kan ikke måle seg med andre i funksjonalitet!

Lotus Notes har et så utrolig gammeldags brukergrensesnitt. Og den kan ikke måle seg med andre i funksjonalitet!

Notes OutlookDu har sikkert hørt den før. Og irritert deg like mye fordi påstanden som oftest kom fra en person som bare hadde sett versjon 4,5 eller kanskje versjon 5. Og uansett så visste du at påstanden om funksjonalitet ikke var holdbar fordi Notes nettopp kan alt det Oulook ikke kan - kjøre applikasjoner. Nok om det...

Neste gang du møter påstanden om at Notes har et så elendig grensesnitt og ikke er brukevennlig skal du spørre hva vedkommende selv bruker som samhandlingklient. Kan hende får du Outlook som svar. Da skal du ta frem ovenstående bilde og be vedkommende om å skille dem fra hverandre. Hvem er hvem?

Deretter ber du vedkommende om å kikke nøye på de to klientene og peke ut forskjellene. Hvilken av dem har plugins med integrert samhandling, RSS Feeds, Activities og andre smarte nytteverktøy? Hvilken av dem kommer med gratis tekstbehandling, regneark og presentasjonsprogram? Hvilken av dem er kompatibel med åpne standarder og både Open Office og MS Office? Hvilken av dem kan kjøre kompositte applikasjoner? Hvilken av dem kan kjøre på Java? Hvilken av dem kan kjøre både på Windows og Linux? Hvilken av dem kan snart også kjøres på MacOS?

Bare for å nevne noe...

 


Copyright © 2005 - 2009 BAR Consult AS      |      Rundtjernveien 6, 0672 Oslo - Tlf. 92 49 45 55


Om BAR Consult    Nyheter    Tjenester    Produkter    Tips & Triks    Kontakt oss