blank blank
BAR Consult lanserer Mobil Epost
BAR Consult AS presenterer i dag BAR Consult Mobilepost, en ny programvareløsning som gjør det mulig å ta i bruk mobil e-post.

BAR Consult AS presenterer i dag BAR Consult Mobilepost, en ny programvareløsning som gjør det mulig å ta i bruk mobil e-post. BAR Consult Mobilepost tilbyr mobil e-post til massemarkedet ved at flere ansatte kan få tilgang til sin jobb e-post når som helst og fra hvor som helst.

BAR Consult Mobilepost er utviklet for å utvide antall potensielle mobilbrukerne ved å dra nytte av det brede tilbudet av standardmobiler på markedet. Medarbeiderne dine vil kunne få tilgang til bedriftens E post når de er på farten, og kan på denne måten være like produktive og lett tilgjengelige som når de er på kontoret.

Fordeler
– Ledelsen i et selskap og it-avdelingene har krav fra flere hold når det gjelder å velge en passende applikasjon for mobil e-post. Den må være lett å bruke, lett å integrere med eksisterende infrastruktur samtidig som kostnadene skal holdes nede. Med BAR Consult Mobilepost er dette løst ved å tilby en skalerbar løsning som møter selskapenes ulike behov. Med BAR Consult Mobilepost kan brukerne nå sin e-post hvor enn de befinner seg, bedriftenes sikkerhetsbehov blir ivaretatt, samtidig som mobile applikasjoner blir levert på en kostnadseffektiv måte.

- Fungerer på alle telefoner som støtter POP3
- Ingen installasjon av programvare på telefonen
- Ingen installasjon av programvare på kunden sin infrastruktur
- Mulighet for induviduelle instillinger
- Påvirker ikke mail på server
- Tilnærmet ingen administrasjon

BAR Consult stiller gjerne opp for en uforpliktende prat og demo på Mobil Epost.

 


Copyright © 2005 - 2009 BAR Consult AS      |      Rundtjernveien 6, 0672 Oslo - Tlf. 92 49 45 55


Om BAR Consult    Nyheter    Tjenester    Produkter    Tips & Triks    Kontakt oss